13 Ekim 2016 tarihli konular

13 Ekim 2016 tarihli konular

KPSS günü nüfus müdürlüğü açık mı?

  • kpss



Ankara Valiliği, Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek olan ve nüfus cüzdanlarını kaybeden adaylar için il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin sınav günlerinde de açık tutulacağını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Ekim Pazar ve Kasım Pazar günlerinde yapılacak 2018 KPSS (Ön lisans / Ortaöğretim) adaylarından, nüfus cüzdanını kaybeden veya yeniden çıkartmak isteyenler için nüfus müdürlükleri açık tutulacak.

Söz konusu tarihlerde, İl Nüfus Müdürlüğü ile Altındağ, Beypazarı, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Polatlı, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle ilçe nüfus müdürlükleri 07.00-10.15 saatlerinde adaylara hizmet verecek.

KPSS Giriş Yerleri Tıkla Öğren

KPSS-2018/6 Tercih Kılavuzu ve Bilgileri

  • kpss



Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün sözleşmeli personel pozisyonlarına 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini, Haziran 2018 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, Haziran 2018 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Adaylar, tercihlerini Ek’te yer alan KPSS-2018/6 Tercih Kılavuzunda yer alan kurallara göre, Haziran 2018 tarihinde saat 15:00'den itibaren internet üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. Adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.

KPSS-2018/6 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Tercih Kılavuzu İndir

Top